DA-Group

DA-Group
Suomi

Tietoa yrityksestä

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan sekä huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Emoyhtiö DA-Design Oy on perustettu 1995 ja konserni työllistää yli 140 ammattilaista Forssassa, Tampereella, Kaarinassa, Helsingissä ja Oulussa.

DA-Group työnantajana tarjoaa henkilöstölle erinomaiset edut. Kattavien työterveyspalvelujen lisäksi meillä on vapaaehtoinen sairauskuluvakuutus. Työnantajan vakuutus kattaa myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä matkavakuutuksen henkilön ja hänen perheensä ulkomaan lomamatkalle. Sopimusruokailu tarjoaa terveelliset ja maukkaat ateriat sekä lisäksi tarjolla on hedelmät ja juomat. DA-Group tukee merkittävästi myös henkilöstön hyvinvointia ja liikuntaa. Monipuolinen ePassi tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin harrastuksiin, ja kulttuurikohteisiin. Forssan päätoimipaikassa on hyvin varustettu kuntosali, uima-allas ja saunatilat.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Tekniikan alan suunnittelupalvelut, Elektroniikka, komponentit ja puolijohteet, Teollinen tuotanto, Tietokoneet ja laitteistot
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Tekniikka, IT, Tuotanto, Projektihallinto, Osto ja hankinta, Tuotehallinto
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Automaatiotekniikka, Mekaniikka, Sähkötekniikka, Tietojenkäsittely, Teollinen suunnittelu, Prosessisuunnittelu

Ota yhteyttä: 

Maija Julin 
Markkinointipäällikkö
+358509172365

Yrityksen sijainnit

Osoite

Suomi