Skip to main content

Grillimyyjä, Samburger Oy Seinäjoki

Samburger on perustettu vuonna 1984 Kauhavalla, vuonna 1989 yritystä laajennettiin Seinäjoen Ruukintielle, viimeisin tarina yrityksen kasvussa on kolmas toimipiste, joka avattiin Seinäjoelle Ideaparkkiin. Samburger valmistaa rehellistä ja perinteistä grilliruokaa, laadusta tinkimättä.

Etsitkö vakituista työpaikkaa? Nautitko vaihtelevista päivistä, ihmisten parissa työskentelystä ja itsesi haastamisesta?

Etsimme Seinäjoelle kokopäiväistä GRILLITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tuntimäärät ja työvuorot on sovittavissa mahdollisuuksien mukaan. Sinun ei tarvitse olla Gordon Ramsay tai Tomi Björk, mutta toivomme hakijalta energisyyttä, reipasta asennetta, halua tarttua töihin ja kykyä työskennellä paineen alla. Kokemus alasta ei ole pakollista, mutta luetaan eduksi. Hygieniapassi olisi hyvä olla. Työhön tullaan antamaan toimipistekohtainen perehdytys.

Työtehtäviin kuuluu grillituotteiden valmistus, asiakaspalvelu ja puhtaanapito.

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan perehdytyksen työtehtäviin 
  • Monipuolisen työympäristön
  • Mukavat työkaverit 
  • Vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan
  • Tilaisuuden kehittää ammattiaitoasi ja kerryttää työkokemustasi 
  • Vastuullisen sekä luotettavan työnantajan
  • Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi aikailematta osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu mahdollisesti saapuu.

Työsuhde solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-koordinaattori Marika Vainio puh. 040 734 3195 / marika.vainio@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Grillimyyjä, Samburger Oy Seinäjoki

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus