Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Grillityöntekijä, Katu-Catering Oy

Ruoka on meille Katu-Catering Oy:ssä intohimo ja toivomme samaa myös työntekijöiltämme. Haluamme antaa asiakkaille ruokaelämyksen, johon vaikuttaa myös onnistunut palvelukokemus. Töihin on mukava tulla ja asiat hoidetaan ammattimaisesti, rennolla otteella.

Haemme asiakkaallemme Katu-Catering Oy:lle GRILLITYÖNTEKIJÄÄ Joensuuhun. 

Työtehtäviisi kuuluu burgereiden valmistaminen ja asiakaspalvelu Katu-Cateringin grillivaunussa. Työ on keikkaluontoista painottuen viikonloppuöihin. Töitä on vähintään joka viikko pe ja la noin 23-05 välillä sekä joskus myös erikoisempien arki-iltojen aikana (opiskelijajuhlat yms.).  

Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä tehtävään perehdytetään. Toivomme sinulta ennen kaikkea pirteää ja iloista asennetta, reipasta työotetta sekä hyvää paineensietokykyä. Työtä tehdään pääsääntöisesti pareittain, mutta esivalmisteluita/kuljetustehtäviä voi olla  yksinään. Lisäksi tarvitset työssä hygieniapassin ja B-ajokortin. 

Työsuhde solmitaan Go On Joensuun kanssa, mutta tehtävässä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaallemme. Sinulla on mahdollisuus myös tehdä lisätöitä ravintolassa työn opittuasi. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Tarjoamme työntekijöillemme alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyviä jatkuvia etuja.

Jos haluat osaksi Joensuun katu-uskottavinta tiimiä, hae mukaan alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun asiakkuuspäällikkö Jussi Riikonen, p. 050 377 9905, jussi.riikonen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Grillityöntekijä, Katu-Catering Oy

Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Poolia IT
Vantaa
Bolt.Works Oy
Iisalmi
Bolt.Works Oy
Kajaani