Skip to main content

Grillityöntekijä, Kuusamo

Onko asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Etsitkö työtä, jossa pääset tekemään työtä itsenäisesti, kuitenkin parhaiden asiakkaiden ympäröimänä?

Me etsimme sinua!

Etsimme Kuusamon torille avattavaan grilliin työntekijää.

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu herkullisten grilliannosten valmistus asiakkaan tilauksen mukaisesti, grillin siisteyden ylläpitäminen ja tietenkin kassatyöskentely ja asiakaspalvelu.

Tuotteisiin, kassaan ja työtehtäviin sinut perehdytetään - työn edellytyksenä ovat reipas asiakaspalveluasenne, hyvä paineensietokyky, oma-aloitteinen ja itsenäinen työote, hygienipassi ja suomen kielen taito.

Työvuorot ovat arki- ja viikonloppuvuoroja sekä päivä- että iltavuorossa. Oman tilanteesi mukaisesti voit työskennellä kokoaikaisesti toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa tai osa-aikaisemmin, vaikkapa vain kesän ajan. Työ alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjolla on monipuolinen ja itsenäinen työ herkullisten tuotteiden parissa, kattava perehdytys, Go Onin tuki työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöedut.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / [email protected]

Hae työpaikkaa jättämällä työhakemus sivujemme kautta, www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten älä odota viimeistä hakupäivää, vaan varmista paikkasi ja hae jo tänään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Grillityöntekijä, Kuusamo

Kuusamo
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti