Skip to main content

HR-harjoittelija

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

 

Toimintamme laajentuessa haemme nyt joukkueeseemme HR-HARJOITTELIJAA osaksi tiimiämme Kuopiossa.

 

Työssäsi avustat asiakkuuksiemme rekrytointiprosessien hoitamisessa sekä asiakas- ja työntekijäsuhteiden ylläpidossa. Työnkuvaasi kuuluu mm. työpaikkailmoitusten laatiminen, työhaastattelut, työsuhdeasioiden hoito ja henkilöstörekisterin ylläpito sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- järjestelmällistä ja tarkkaa työ-otetta
- organisointi- ja ajanhallintataitoja
- paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
- hyviä tiimityöskentelytaitoja
- halua oppia uutta ja kehittyä

Eduksi katsomme:
- hyvät IT- ja some-taidot
- aikaisempi kokemus ihmisten parissa työskentelystä

Harjoittelun jälkeen Sinulla on mahdollisuus työllistyä toimihenkilöksi tilanteen mukaan.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan ja mahdollisuuden kehittyä henkilöstöalan asiantuntijaksi kasvavassa, vakaalla pohjalla toimivassa yritysketjussa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen teet työtä myös itsenäisesti asiantuntevan ja ketterän tiimin tuella, taustallasi on myös koko ketjun ammattitaito. Kuopion yksikössä työskentelemme avoimin mielin ja pieni pilke silmäkulmassa – teemme työtä tosissamme, mutta emme totisina.

Oletko Sinä etsimämme vahvistus tiimiimme? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio, 040 560 3013, maija.kallio@go-on.fi sekä HR-päällikkö Sanna Salmi, 0401757224, sanna.salmi@go-on.fi

HR-harjoittelija

Pohjois-Savo
Kuopio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus