Skip to main content

Kiinteistösihteeri

Isännöinti Ilkka Saarisella työskentelee 31 kiinteistöalan osaajaa, jotka tarjoavat kattavasti hallinnollisen ja teknisen isännöinnin sekä taloushallinnon palveluja. Yritys erottuu valtavirrasta myös paikallisuudella ja omistajavetoisuudella. Ketjuihin kuulumattomuus pitää toiminnan notkeana ja antaa valmiudet reagoida asiakastarpeisiin nopeasti. Lue lisää www.iisoy.fi

 

Etsimme nyt KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

Kiinteistösihteerin tehtävässä vastuullesi kuuluu asiakaspalvelun hoitaminen puhelimessa, kasvokkain sekä sähköpostilla. Vastaat autopaikkojen vuokraamisesta ja autopaikkasopimusten tekemisestä.  Lisäksi laadit isännöitsijäntodistuksia ja hoidat osakasmuutokset isännöintijärjestelmään. Tehtäviisi kuuluu myös saunavuorolistojen ylläpito, postitus sekä avainhallinta. 

 

Toivomme sinulta

  • kokemusta asiakaspalvelusta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kiinteistösihteeri, kaupallinen koulutus)
  • Microsoft Office-ohjelmien osaamista, Domus-isännöintiohjelman tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Kiinteistösihteerin tehtävä on monipuolinen asiakaspalvelutehtävä, jossa pääset organisoimaan ja hoitamaan monenlaisia tilanteita. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja osaavan tiimin tuen myös jatkossa eli et ole tehtävässä yksin.  Yrityksessä on hyvä henki, tekemisen meininkiä ja tutkitusti osaava ja ammattitaitoinen, sitoutunut henkilöstö. Työyhteisössä on kuunteleva ja tasa-arvoinen toimintakulttuuri.

  

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 31.5.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kiinteistösihteeri

Pirkanmaa
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti