Skip to main content

Kokki Pancho Villa Tripla

Pancho Villa on Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty franchisingravintolaketju, joka tarjoaa laajat valikoimat erilaisia herkkuja meksikolaisessa hengessä. Pancho Villassa panostetaan isoihin annoksiin, reiluun ruokaan sekä rentoon tunnelmaan. Runsaan a la carte -listan lisäksi tarjolla on jokaisena arkipäivänä myös herkullinen lounas.

Pancho Villa etsii nyt joukkojensa vahvistukseksi ammattitaitoista kokkia Mall of Triplaan!

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa tunteja kertyy noin 112,5h/3vkoa. Työ on kaksivuorotyötä Triplan kauppakeskuksessa sijaitsevassa ravintolassa jonka aukioloajat sijoittuvat viikonpäivästä riippuen klo 10.30-21 välille.

 
Voit olla alalle valmistunut vasta-alkaja tai jo kokemusta kerryttänyt konkari. Tärkeintä on, että omaat ripeän työotteen, hyvän paineensietokyvyn sekä halun ylläpitää hyvää tiimihenkeä kiireenkin keskellä.


Lisätietoja ravintolasta ja ketjusta:
https://panchovilla.fi/

 

Go On Helsinki toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään vakituiseksi työntekijäksi JH Ravintolat Oy:n alaisuuteen. Halutessasi voit myös työskennellä keikkaluontoisemmin Go On Helsingin kautta.

Haluaisitko sinä liittyä Pancho Villan rintamaan? Ilmianna kiinnostuksesi meille!

Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si alla olevan linkin kautta. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin HR-spesialisti Kirsi Levola p. 041 315 4662 (arkisin klo 9-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokki Pancho Villa Tripla

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Keski-Suomi
Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Eezy Oyj
Keski-Suomi
Eezy Oyj
Keski-Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti