Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kokoonpanija

Abloy Oy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.

Haemme asiakkaallemme Abloy Oy:lle KOKOONPANIJOITA Joensuuhun.

Tarjoamme työtehtäviä Abloyn eri osastoilla, joissa kootaan erilaisia lukkoja sekä lukitusjärjestelmien osia. Henkilöstöresurssin tarvetta on pääosin mekaanisten ja sähköisten lukkojen käsikokoonpanossa sekä keräily- ja pakkaustehtävissä.

Kokoonpanijana teet työtä itsenäisesti omalla työpisteelläsi, mutta kuitenkin osana tiimiä. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin, osastosta riippuen joko päivävuorossa tai kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja 14-22), joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Osassa tehtävistä katsotaan eduksi jonkinlainen tausta koneiden parista, mekaaninen osaaminen ja tekninen ymmärrys, mutta perinteisempien lukkojen kokoonpanossa sorminäppäryys on tärkeintä. Odotamme sinulta itsenäistä ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi katsomme aiemman teollisen työkokemuksen sekä tehtävää tukevat ammatilliset opinnot. Luemme myös eduksi työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle:

- Työpaikan Suomen Top10 -työnantajien joukossa
- Kattavan perehdytyksen työhön
- Viihtyisän ja turvallisen työympäristön
- Suoritukseen perustuvan palkanlisän oppimisajan jälkeen
- Go Onin kattavat henkilöstöedut

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat heti sopivien työntekijöiden löytyessä ja kestävät asiakkaamme tilausten mukaan loppukesään/alkusyksyyn. Osassa työtehtävissä on mahdollisuus myös jatkaa töitä kesälomien jälkeen. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävissä on 10,25e/h tai 10,77e/h, tehtävän vaativuustasosta riippuen (TVR C3 / B4). 

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja / HR-päällikkö Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kokoonpanija

Joensuu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti