Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ostaja, Sirico Electronics Oy, Kempele

Asiakkaamme Sirico Electronics on kotimainen luotettava elektroniikan ja sähkömekaniikan kilpailukykyinen sopimusvalmistaja yli 20 vuoden kokemuksella. Tehtaita on Pietarsaaressa ja Kempeleessä. Sirico Electronicsin tuotannonkehityksessä tehdään asiakkaiden kanssa yhteistyötä proto-, pilotti- ja sarjatuotannossa.

Etsimme rekrytointitoimeksiantona OSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kempeleen tehtaalle.

Ostajan työtehtäviin kuuluu elektroniikan, elektromekaniikan ja mekaniikan hankinta toimittajilta sekä valmistajilta globaalisti. Suunnittelet ja ajoitat ostot, sekä teet ostotilaukset toiminnanohjausjärjestelmään ja lähetät ne toimittajille ja valmistajille. Seuraat toimituksia ja hoidat mahdollisia reklamaatioita. Vastaat varastoarvojen ja materiaalitilanteiden yleisestä seurannasta markkinoilla. Hoidat päivittäistä yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa.

Toivomme, että sinulla on tehtävään hyödynnettävää aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä ymmärrystä ostoprosessista ja sen eri vaiheista. Työssä hyödynnetään tavallisia toimistotyön ohjelmistoja sekä toiminnanohjausjärjestelmää, joiden sujuva käyttö on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Koulutuspohjana olisi hyvä olla kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkinto.

Odotamme sinulta ostajana myös

  • kustannustietoisuutta
  • huolellista, oma-aloitteista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • täsmällisyyttä sekä paineensietokykyä samanaikaisten asioiden hoidossa
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suullisesti ja kirjallisesti suomen lisäksi myös englanniksi
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työssä pääset kehittämään itseäsi monipuolisissa ja haastavissa tehtävissä. Palkkatasomme on kilpailukykyinen ja vastaa ammattitaitoasi sekä osaamistasi. Saat tehtävän hoitoon hyvän ja kattavan perehdytyksen sekä työyhteisön tuen.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.go-on.fi ja lisää mukaan CV:si. Kerro hakemuksessasi mikä sai sinut kiinnostumaan juuri tästä tehtävästä.

Lisätietoja mahdollisiin kysymyksiin antavat Kempeleen tehdaspäällikkö Petri Pekola 040 536 5639 ja toimitusjohtaja Mika Sarkkinen 040 580 8427.

Rekrytoinnista vastaa Go Onilta Sanna Laitala, 0400 385 010, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ostaja, Sirico Electronics Oy, Kempele

Jyväskylä
Rovaniemi
Tampere
90440 Kempele
Oulu
Helsinki
Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti