Skip to main content

Ravintolatyöntekijöitä, Wake Park Peltomäki

Peltomäki Resort on uudistunut monipuolinen tapahtumakeskus ja upea vapaa-ajan kohde aktiivisille ihmisille. Paikan päällä asiakkaat pääsevät kokeilemaan kaapelivesilautailua, eli cable wakeboardingia, majoittuvat upeassa miljöössä, sekä nauttivat ravintolan antimista ja rantasaunoista. Resortissa pääsee harrastamaan monipuolisesti ja lapset viihtyvät alueella erityisen hyvin. Asiakkaiden lemmikit ovat myös tervetulleita ja koirille löytyy oma koirapuisto, jossa hännän huiskuttajat saavat tassutella vapaasti. Katso lisää: https://peltomakiresort.fi/

  

Etsimme Peltomäki Resortin Wake Parkiin asiakaspalvelutaitoisia ja innokkaita RAVINTOLATYÖNTEKIJÖITÄ työskentelemään osana ravintolan tiimiä! Töitä on tarjolla noin 30h/viikko koko kesäksi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät arviolta elokuun loppuun. Työvuorot sijoittuvat klo 10–22 välille kaikkina viikonpäivinä. 

  

Ravintolatyöntekijän työtehtäviin kuuluu kokin ja tarjoilijan tehtävät. Kokin työtehtäviin kuuluu burgerien, siipien sekä pizzojen valmistus ja keittiön muut työtehtävät. Tarjoilijat tarjoilevat ruoka-annosten lisäksi kesäisiä juomia ja pienpanimo-oluita. Lisäksi kesällä ravintolassa on myös upea kesäterassi.

Toivomme:

- hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- tiimityöskentelytaitoja  

 

Tarjoamme:

- resortin kesän henkilöstöedut

- mukavan ja rennon työtiimin tuen

- muut Go Onin kattavat henkilöstöedut

   

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR-koordinaattori Eeva Leppänen, Puh. 044 4918459 (arkisin klo 8–16).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ravintolatyöntekijöitä, Wake Park Peltomäki

Tampere
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti