Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Salityöntekijä, Halpa-Halli, Liminka

Go On Oulu etsii Limingan Halpa-Hallille

SALITYÖNTEKIJÄÄ/KOKKI HH Keittiöön. 

HalpaHalli on perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan 35 myymälässä sekä verkkokaupassa. Yritys tekee työtä sen puolesta, että kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea. HalpaHalli tarjoaa saman katon alta jokapäiväiset hyödykkeet, sekä monipuolisen lounaan ja listaruokia, sekä kahvilapalveluja. 

Etsimme nyt asiakaspalvelualtista salityöntekijää tai kokkia HH Keittiön monipuolisiin työtehtäviin. Työvuorosi sijoittuvat ma-la klo 6:30-16:30 välille ja sisältävät esimerkiksi asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, salityöskentelyä, sekä halusi ja osaamisesi mukaan myös lounas- ja annosruokien valmistusta. Alustavasti tunteja on tarjolla noin 10-20h/vk. Vuoden vaihteen jälkeen tunteja on tarjolla enemmänkin. 

Aikaisempi kokemus ravintola-alan tehtävistä katsotaan hakijan eduksi, mutta ei ole vaatimus. Voit olla jo kokenut ravintola-alan ammattilainen tai innokas kehittymään sellaiseksi! Halutessasi voit tehdä lisätunteja myös kaupan puolella.

Toivomme Sinulta: 

  • Aktiivista ja vastuullista otetta omaan työhön
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Hygieniapassia

Tarjoamme Sinulle: 

  • Monipuolisen ja vaihtelevan työn
  • Mukavan työyhteisön
  • Go On -henkilöstöedut

Mikäli etsit töitä kesäksi tai pidemmäksikin aikaa, laitathan hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sitä mukaan, kun soveltuvia henkilöitä löytyy. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oululta Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Salityöntekijä, Halpa-Halli, Liminka

91900 Liminka
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti