Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Telinetyöntekijöitä

Etsimme asiakkaallemme Raaheen TELINETYÖNTEKIJÖITÄ. Työtehtäviin kuuluvat telineasentajan tehtävät tai avustavat telinetyöt työmailla kokemuksesta riippuen.

Työsuhteita on tarjolla monen mittaisia, joten jätä hakemuksesi ja keskustellaan haastattelussa tarkemmin, mitkä toiveesi ovat!

Suurin määrä työntekijöitä tarvitaan remonttiin elokuun puolivälissä muutamaksi viikoksi, mutta myös aiemmin kesällä voi tulla tarvetta. Aika ajoin avautuu myös pidempiaikaisia paikkoja.

Työtä tehdään arkipäivisin pääsääntöisesti aamuvuorossa, 8 tunnin vuoroissa.

Telineapulaisilla aiempi kokemus telinetyöstä on eduksi, olennaisinta on motivoitunut ja tekevä asenne työntekoon. Telineasentajilta edellytämme aikaisempaa kokemusta. Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja oma-aloitteisia tiimipelureita, joilla pysyvät työkalut käsissä eikä päätä huimaa korkeissakaan paikoissa.

Työ on fyysisesti raskasta ja vaatii hyvää peruskuntoa. Edellytämme myös voimassa olevaa Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskorttia.

Palkkaus määrittyy osaamisen mukaan ja pohjautuu rakennusalan työehtosopimukseen. Lisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävistä saat Go On Raahesta:
HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, [email protected]
HR-assistentti Johanna Patanen, p. 045 346 2688, [email protected]

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Telinetyöntekijöitä

86100 Pyhäjoki
Raahe
92400 Siikajoki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti