Skip to main content

Tuotantotyöntekijä (avoin hakemus), Abloy Oy

Abloy Oy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.

Haemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaamme Abloy Oy:n vaihteleviin tilauksiin Joensuuhun. Voit jättää hakemuksen milloin tahansa, jos olet kiinnostunut työstä Abloylla. 

Tarjoamme työtehtäviä Abloyn eri osastoilla, joissa kootaan erilaisia lukkoja sekä lukitusjärjestelmien osia. Henkilöstöresurssin tarvetta on mm. mekaanisten ja sähköisten lukkojen käsikokoonpanossa ja pakkauksessa, koneiden käyttötehtävissä sekä logistiikan puolella keräily- ja pakkaustehtävissä.

Suurimmassa osassa tehtäviä työskentelet itsenäisesti omalla työpisteelläsi, mutta kuitenkin osana tiimiä. Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin, osastosta riippuen joko päivävuorossa tai kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja 14-22), joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Osassa tehtävistä katsotaan eduksi jonkinlainen tausta koneiden parista ja mekaaninen osaaminen ja tekninen ymmärrys, mutta perinteisempien lukkojen kokoonpanossa sorminäppäryys on tärkeintä. Odotamme sinulta itsenäistä ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi katsomme aiemman teollisen työkokemuksen sekä tehtävää tukevat ammatilliset opinnot. Luemme myös eduksi työturvallisuuskortin.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat asiakkaamme tilausten mukaan, sopivien työntekijöiden löytyessä ja kestävät muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen tilauksen syystä riippuen. Moni työntekijämme on  työllistynyt suoraan Abloylle vuokratyösuhteen jälkeen.

Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävissä on 10,25e/h tai 10,77e/h, tehtävän vaativuustasosta riippuen (TVR C3 / B4). Lisäksi Abloylla on käytössä työn tuottavuuslaskentaan perustuva palkkiopalkkausjärjestelmä, mikä tulee uudella työntekijällä käyttöön oppimisajan jälkeen nostaen tuntipalkkaa.  

Tarjoamme sinulle:

- Työpaikan Suomen Top10 -työnantajien joukossa
- Kattavan perehdytyksen työhön
- Viihtyisän ja turvallisen työympäristön
- Suoritukseen perustuvan palkanlisän oppimisajan jälkeen
- Go Onin kattavat henkilöstöedut

Oletko kiinnostunut työllistymään Abloylla?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mitä osaamista juuri sinulla olisi Abloylle antaa ja minkälaisesta työstä olisit kiinnostunut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi.

 

Tuotantotyöntekijä (avoin hakemus), Abloy Oy

Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus